Ny blogg

Säg till om ni vill följa mej där ist, så ger jag er adressen !

Sjuk igen =(

Hej hej, idag vaknade man upp med ont i halsen o knappt kunde prata ... Å sen haft Oliver hostandes brevid en inatt. Knappt fått sova. Så stackan är sjuk, igen. ,el förkyld iaf. Så denna gången åker jag la på det oxå ... känner hur det gör ont i näsan, halsen, som förkyldningen är påväg. Nu ska jag gå till affären, sen ska vi hem till syrran. R ska bygga upp hennes nya bokhylla. Vad ska ni hitta på? ,puss på er o ha en bra dag.

Julljus


Vi fixade även till ljusen till tvrummet ... tror ni han hade kul med mossan el.
(Hade ljusen förra året med).

Julfint i Olivers rum ...



Idag har jag och älsklingen gjort fint i hans rum ... ,med tomtar o sånt.
Ett städat rum för en gång skull. Ser ni lite hur hans rum ser ut oxå ...

"gammla" tvrummet ...


Jag glömde ju ta bild hur det såg ut innan ...


Vilken ritning är finast ?, haha.
Ena är min, sen skulle Robban göra en mycket bättre enligt han.
(Han tyckte jag skulle lägga ut båda, så alla skulle se hur mycket bättre hans är).

Juldekration ...


Nu är det jul igen, nu är det jul igen ... ,hehe. Vår första julsak (belysning) är uppe.
Ska sätta upp lite då och då nu i veckan.

"nya" tvrummet ...


Köpte ett databord, och en ny matta på ikea.


Så här hade vi det innan. hehe ...
,datan inne i bokhyllan, o en begie matta.

Men eftersom jag möblerade om, fick vi plats med ett bord.


Ser ni lite hur det ser ut i vårat tvrum/sovrum =)
Är min ena syster och hennes son Kevin som finns med på bilderna.

Ikea!


Oliver på ikea ...

Confused =/

Jag fattar inget längre, vad är det som händer egentligen, när ska det sluta, har det slutat, aldrig vart så förvirrad som jag är nu, vet varken ut el in. Vad är sanningen ?
(men är väl nått jag aldrig kommer att få veta).

Vill ha vill ha vill ha


NU NU NU

Vill ha en rak väg, jag klarar inte fler hinder!

Jag har klättrat ifrån botten men det känns som jag är kvar,
på samma plats som förut allt är precis som det var.

Inga mer förlåt ...

Hur kan man tro att allt ska bli bra, bara ett jävla förlåt, så ska allt vara glömt då el, o som vanligt. Hur fan ska det kunna vara som vanligt, efter ett förlåt, ett förlåt gör inte att det försvinner, det försvinner aldrig, hela tiden finns det i tankarna, saker sätter sig i minnet, o det försvinner inte ... hur underbart allt är, så går det aldrig bort. Specielt inte när saker upprepas, gång på gång. Det kommer aldrig att försvinna, och det kommer aldrig bli som vanligt, så håll dina förlåt för dej själv. Jag vill inte höra det ...


Det som hänt, kommer jag aldrig att förlåta ! ,


Backa plan igår ...


Oliver i sina nya solglasögon =) , cooling.


Köpte en massa skit ! ,hehe ...
köpte present till syrrans, Jesper och Linus, sen lite till Oliver. m.m.
(allt är inte med på bild).

Jag är kär ...


Älskar min nya mini laptop =) ,
inetdata 4995kr.

I´m back =)

Hehe ... typ. Har faktiskt inte saknat det, konstigt nog ... trodde jag skulle blogga redan dagen efter el nått. Nä men har vart rätt skönt, har inte ens kollat bloggkoll, så nu hade jag över 300 nya. Jag ser inte det roliga längre, i att skriva el läsa andras ... så nu kommer jag bara ha vissa på bloggkoll, dom jag läser rad efter rad. Tar så mycket tid annars. ,sen skriva här nångång så där, när jag känner för det. Men jag kommer iaf ha kvar bloggen, tills vidare, sen får jag se. Dessa dagar då, det har hänt rätt mycket. Har fixat en massa hemma, möblerat om oxå, sen köpt en ny dator, och idag (igår) fyllde R 24år, var i stan o fixade present till han, men blev inget, blev bara en dataväska till min nya, hehe. Men sen fick han iaf en platskärm till den stationära, o ett paket med dricka, massa godis o skit, lotter m.m. Har hänt mer men orkar ej berätta allt, o allt får ni ej veta, hehe. Jag är iaf kär ... japp, i min underbara o jag menar underbara rosa laptop =) . Nä nu är jag svin trött, R sover redan, natti* Ska lägga in bild på min kärlek oxå ...

Paus ...

Bloggpaus, har alltid tänkt att nej var löjligt, varför ens skriva ut, varför inte bara låta det vara o inget skriva ... men sen har man ju läsare, klart dom börjar ju undra, specielt läsare till stora bloggare. Jag är ju ingen sån, men har ju ändå nåra läsare här varje dag, så först tänkte jag bara låta det vara, inget skriva, men jag skriver ut det, för jag tror jag själv skulle börja undra. (men sen oxå för att jag kanske skulle ångra mej, så df inget skriva) . Det jag vill få fram är att jag tänker lägga ner min blogg, iaf ett par dagar, el kanske mer, el helt, jag vet inte ... Jag känner inte glädjen för det just nu, det är väldigt mycket i mitt liv och jag mår inte bra, så dagens outfits m.m. är inget jag orkar tänka på nu, så blir bara massa skit inlägg. Jag är bra på att skriva av mej när jag mår dåligt, men hur kul är sånt o läsa om, egentligen. ,sen när jag gjorde bloggen, lovade jag mej själv att inte skriva om det dåliga sakerna, var ju påväg att gå vidare då ... men det blev ju inte så, utan samma strul hände ännu en gång. Detta har tagit väldigt mycket på mej denna gången, mer än vad jag trodde, och jag måste ta tag i detta ... för Olivers skull ! ,pussar o kramar till er, att ni ens läser min blogg, vi hörs när jag mår bättre.


Mammas allt

Dom ser bara mitt leénde ...

Jag försöker förtränga, jag vill helst inte snacka, inte prata med nån ... men folk tror sej ha koll, de tror sej fatta själv, om hur jag mår, de vet allt om mej ... men de vet ingenting alls, för jag har aldrig berättat !


Klippning ...



Visst blev han fin ? =) .

Oliver idag på backaplan ...



Tyvärr var den juh ur funktion,
men hjärtat nästan lika glad ändå =) .

Vill ha ...


Vill ha sån liten bärbar, dom är så jävla coola ... Så jag kan blogga vart jag vill, haha.
Nä men passar mej perfekt. ,el en ny bärbar ska jag iaf ha.

Söndag !

Hej hej, tråksöndag. Har inte hänt så mycket idag, skulle egentligen ha gjort en massa, men har jag gjort nått av det (?) ,nej. Jag kan erkänna, lat lat lat ... ,men är svintrött. Försöker vända tbax på dygnet =/ ,haha. Blivit mycket sena nätter, på senaste. Var en sväng på backaplan iaf, med Oliver o R, kollade på ny dator ... ,ska lägga in bilder tänkte jag. Nu ska jag snart hem, är hos mamma o pappa, puss på er !

Älsklingen saknade sin mamma med =)


Här sitter jag vid bloggen, skriver inlägget under ... sen ringer telefonen.
,mamma, hon kunde inte få Oliver att sova, fick prata med han ...
Han vill hem, han vill vara med mamma =) , säger han.
,så pappa kom hem med han, skitungen *Ler*

Saknar mammas älskling ...


Sover hos mormor och morfar inatt !

It´s over ...


I have made a choice, there's nothing in the world
you can do to change my mind !

It will never be the same ...

Som du beter dej nu, vem har du blivit ? ,inte den killen som jag delade mitt liv med ... men skit samma, han är borta föralltid, ingenting att minnas, bara att tiden var fantastisk. Jag saknar han som fan men jag vet att det är slutet försöker att se framåt med lever i nuet. Jag trodde du var äkta men vafan får man tillbaks, ett stort jävla svek och min kärlek blev till hat ... ,trött på alla myter, sagor om lyckan. 5 år av livet har passerat med dej, jag försöker att glömma men det går inte så bra, men fuck allting som hände, det var ingenting o ha . Nu hatar jag kärlek o jag ska aldrig falla dit, för jag älskar dej på riktigt o du var mitt allt, mitt liv. Men nu kan jag sluta hoppas, du var allt men det förändrades ... Du högg mej rakt i hjärtat, ingen fattar hur det känns. Jag skiter i allt du är, jag skiter i vem du är nu, 100 vackra ord, men allting dog ut !

Allting har ett slut !

Utanpå tror du att jag är så glad, men egentligen kämpar jag för att klara av en enkel dag, du ser hur jag skrattar, du ser hur jag ler, men inuti min kropp så orkar jag inte mer ... (lögnerna?) , äter upp mej, inifrån.

Du fick som du ville, jag är fast, ännu en jävla gång !

Hot n cold

We fight, we break up,
we kiss, we make up ...
I should know that you´re not gonna change !


Oliver till sin pappa ...

-Pappa, när jag var liten och log i mammas mage, och när mamma åt, kom maten bara på mitt huvud.
-Jasså, då kom maten in där (pekar på naveln).
-Aa då såg jag en potatis flygande, då gjorde jag så här (Oliver tittar upp och gapar).


The pain inside my heart, it´s tearing me apart !

Goda dagar drar förbi men minnena förblir, de vi två hade var egentligen unikt, men allt som har sin början brukar ha sitt slut. Kämpade länge men tappade mitt sista krut. ,de hugger i hjärtat gjorde jag de rätta ? el agerade jag i studens hetta. Jag älskar dej, och lämmnar dej aldrig, jag skiter i allting ... Utan dej så existerar jag inte, du är skälet till att jag lever denna vinter. Du är min andra halva som jag vägrar tappa. ,sommaren 2003 , kan ni fatta, jag hittade min soulmate ,mitt hjärta, min styrka. Utan dej så kommer jag aldrig få lycka, jag lovar dej med hela mitt hjärta och själ. Allt går i mot mig, tårarna rinner ner för min kind varje gång jag blir påmind. Gråten i min hals, utan dej har jag faktiskt inte en chans ... Jag älskar dej kan du inte bara se de, du är allt och så fruktansvärt mycket mer än bara de !

No more sorrow !

Aldrig mer ska jag vända om, aldrig mer ska jag känna det så här ...


I know ...

You can look into my eyes and pretend all you want, but I know,
I know your love is just a lie ... ,It´s nothing but a lie.


Tattoo


Igår när jag satt och ritade på mej själv, jaa asså jag satt o kolla lite hur det skulle se ut.
,ska nämligen skriva Oliver nånstans på kroppen ... men vet ej vart än.
Då kom iaf Oliver o han skulle oxå ha en tattoo som han sa ...
Å pappa skulle med ha sa han, med våra namn, hehe.

När älsklingen skulle sova =)


Ensam ikväll ...

R är med syrranspojk i stan, dom släpper en ny grej till wow, så det är nattöppning i en spelaffär ... så dom står i kö där nu, haha, med massa spelnördar. ,men iaf, rätt skönt, få vara själv (igen) . Har inte fått vara själv en kväll sen R "kom tbax" ,o behövde verkligen det ... Själv är jag ju inte, Oliver är ju här, men inte samma sak. Han sover ju nu ... Nu ska jag vara med mej själv (hmm det där lät ju lite), nä men bara ta det lugnt. Va gör ni ikväll ? , puss på er.


Bloggkoll gör mej förvirrad !

Tyckte det verkade skit bra, men nu blir jag bara förvirrad ... ,o har bara nåra på koll nu, blir för mycket annars. Men asså när man läst ett inlägg, vf ligger det kvar, går det ej bort ? Kan man ej ta bort det ? , asså det ligger ju som läst, men blir bara förvirrad när det ligger kvar bland nya juh. Nån som kan detta el o kan hjälpa mej ? =) .

Bloggkoll ...

Godmorgon, va jag gör vaken nu fattar jag inte ens själv ... men blir faktiskt sängen (igen). Har hittat till det där bloggkoll, nu hinner jag med o följa alla dessa bloggar. Har så många, så hela favorit listan är full med bloggar ... vissa läser jag varje inlägg, varje dag, är inne flera ggr om dagen, andra när jag känner tiden, visa bara nångång sådär o bara rullar lite igenom, ser om det finns nått intressant inlägg. Varje gång nån av er skriver till mej, nån ny, så lägger jag eran blogg på favvo, o sen kollar, man fastnar ju inte kanske direkt för en blogg, så jag låter den ligga där ett tag, anntingen blir den kvar, el så åker den ... ,nu ska jag sova lite, innan det är dax att gå upp igen, natti natti* ,puss puss.

Måndag

Hej hej, en ny vecka nu då ... med nya mål. Nån som är som jag ? , startar om på måndagar. Äta nyttigare, m.m. Men det brukar skita sig redan på tisdagen, =/ Händer/hänt idag då ? Här händer inte så mycket, blev ingen läkan, han klagar inte mer, så väntar och ser. Han sov lugnt inatt, bara hosta, så ska nog inte vara nått. Nu ska jag ta o fixa lite här hemma ... Föresten, hade en sjuk dröm inatt, om Amir ,hmm dax o sluta följa hans blogg kanske ;D . Puss o kram på er ...

Helgen ...

Så var helgen över, ännu en gång ... o lika fort gick det. Vad har ni hittat på ? ,här har det inte hänt så mycket. Kollat film, serier, spelat dataspel, ätit massa godis, tacos, bakpotatis, mcdonkan, vart ute, jaa fram o tbax till affären iaf, tvättat, nä men inte gjort så mycket. Oliver är ju jätte sjuk nu =( ,så bara tagit det lugnt. Kram på er ...


R i tvättstugan idag ...


Tycker synd om min Älskling,
blir läkan imån om han fortsätter klaga över örat =(

Farsdag !


R fick ett spel, Oliver har lovat o göra en igelkott på dagis till han el en teckning sa han ...
Å R blev lite besviken att han inte fick frukost på sängen, men som jag sa
,Oliver är lite för liten än för att fixa honom det ;D .


Godisgrisen =)


Fredagsmys ...


Med tacos <3 , och chips med dip m.m.
Vad gör ni ikväll då?

Fredag !


Så här ser jag ut just nu ... sjukklädd/mysklädd.
,inte bara jag som är sjuk här hemma längre, hehehe.
Blir nog o bara vara hemma idag, vad ska ni hitta på ?? , puss.

Visst kan man ha kul =)

Från ikväll !



 

Från idag !


R the slave ;D


Älsklingen !
Utanför våran dörr ... sen när han kollar på när R spelar.

Ska bada ...


Jag o hjärtat leker med webcamen.

Bilder säger mer än tusen ord =)

Hej hej, blir inte så mycket skrivande, men försöker iaf lägga in lite bilder ... kanske ska skaffa bdb igen ist, hehe. ,men det står helt still i mitt huvud (ovanligt) ,nä men vet liksom inte vad jag ska skriva. Som dessa dagar då d direkt inte händer nått ... Å orka sitta skriva liksom vad man gör, "nu var man o handlade, nu gjorde jag mat, nu städar jag lite"  osv osv, asså hur kul är det o läsa egentligen. (?) . Sen är det ju mycket annat som händer, men finns ju saker som jag inte vill skriva ut i bloggen heller, lite för personligt ... så blir ist en massa bilder =) ,men det är väl okej ? , hehe. Nää nu får jag skynda mej, får ju knappt använda internet nuförtiden, nån ska ju sitta o spela det där jävla hmm ja vafan det nu hette ... men men. Ska lägga in lite bilder tänkte jag med, sen fortsätta kolla på EMA, puss på er !!

Me today !


Måste fan lämna in min kamera på lagning,
denna mobkameran suger juh.

Gårdagens outfit !


Dagens/kvällens !
Lång tshirts från Gina, känner mej som kärringen i nattlinne ...
,men riktigt skönt att gå i om kvällarna.

Sjuklingen her self !


Oliver ska hjälpa till ...


Påväg till stan och donkan !


Ny dator !

Hej på er !! ... nån där uppe verkar inte gilla mej kan jag ju säga. Inte nog att jag slår i huvudet, o jag inte är som jag ska, haha. ,nä men då vaknar jag upp idag med världens förkylning och ont i halsen. kul kul ... R tyckte iaf vi behövde ny dator, (el nya delar el var det var) så han gick och köpte det ... Blev donkan på köpet =) . Puss o kram på er.

Tröstar mej själv =)


Sleeping beauty ?

Känner mej nästan som henne, hehe. Har bara sovit och sovit ... Somnade runt 6-tiden igårkväll, och sovit fram tills nu. Har vaknat till lite då och då, men inte gått upp nått, förutom på toa. Å att jag nu fortfarande är trött, hmm. Men så är det, och huvudet värker, hela kroppen rättare sagt ... Jag skulle ha stannat hemma i lördas, el gått hem tidigare som det var planerat och lovat R. ,men det känns lite konstigt att jag inget minns, att jag inte ens minns när vi ramlade, bara sekunden där när han lyfter, o vet inte ens vad jag slog huvudet i, o hur jag kom till taxin, inget där imellan. Aldrig haft minnes luckor så, så det känns rätt konstigt. Nä nu orkar jag inte sitta mer vid datorn, ha det bra, puss puss.


Festandet slutade på sjukan !

Hej hej, festen igår började bra, men slutade på akuten och övernattning på sjukhuset ... Sista jag minns är att jag o min bror stod och pratade, så kommer en kompis till han, lägger armen runt mej och brossan, lyfter typ upp oss, känner hur vi är påväg att ramla . (Enligt andra nu så ramlade vi alla tre, brossans kompis rakt över mej) ,jag minns inte detta, jag minns bara att jag helt plötsligt ligger på golvet, ska resa mej upp, sen försvann jag o minns inget förens vi satt i en taxi påväg till sjukan. (Enligt andra nu då, när jag ligger på golvet, påväg upp så hade brossan frågat mej om det var okej, då hade jag sagt ja, sen bara ramlat ihop igen ... o jag var avsvimmad i 5min, dom hällde vatten, slog mej i ansiktet, pratade med mej, men jag hade inte reagerat). Kom iaf upp till akuten, minns inte så mycket, fick drop, dom tog prover osv ... o jag blev kvar, o fick rönka huvudet. Kom hem idag på eftermiddagen, har världens bula och huvudvärk !

Jag idag ...


1 November !

Godmorgon, var det redan November nu då ... När jag vaknade o kolla ut, var det massa frost på taken. (el snö?) Är fortfarande, ser verkligen svin kalt ut idag, håller mej nog hemma, hehe. ,el iaf tills ikväll, då ska jag på fest. Vad ska ni hitta på idag ? ,puss.



Jag igår, påväg in till stan !

RSS 2.0